Zahájení rekonstrukce školy

12. 5. 2021

Vážení rodiče,
po dohodě se zřizovatelem, který má celou akci v plné kompetenci, bychom vás chtěli informovat o krocích, které jsou nutné realizovat s ohledem na očekávaném zahájení rekonstrukce naší školy.

V týdnu od pondělí 31. 5. bude omezen provoz školního dvora – navážka materiálu a konstrukce lešení. Nejvíce se to dotkne školní družiny, která nebude mít již tyto prostory s největší pravděpodobností k dispozici.

Prosíme, dbejte zvýšené opatrnosti v blízkosti školy.

Od 7. 6. 2021 bude už budova školy plně v rukou stavební firmy, tudíž musí být výuka přesunuta do náhradních prostor na území Syrovic – sokolovna, přilehlý dvůr a hřiště, myslivna.

Všechny děti budou mít 7. 6. sraz v 8.00 hod na hřišti za sokolovnou.

Ačkoliv bude probíhat výuka v nestandardních prostorách, nemusíte mít obavy. Kvalita vzdělávání bude zajištěna a naše vzdělávací aktivity v rámci školního vzdělávacího programu budou zachovány. Jsme tým profesionálů a dokážeme kreativně reagovat na jakékoliv podmínky.

Podrobnější informace v návaznosti s jiným prostředím výuky Vám předáme v nejbližších dnech.

Fotogalerie ZŠ

Slavnostní vyhlášení prací – AKTUALIZACE :-)

Slavnostní vyhlášení prací – AKTUALIZACE 🙂

Dne 11. 1. 2024 se uskutečnilo vyhlášení literárně - výtvarné soutěže na téma "Nekonečný svět fantazie" v rámci projektu Jižní Morava čte, do kterého se naše děti také zapojily. A jak to dopadlo?  kategorie próza / 1.-5. tř./ 3. místo Kryštof Gallina, ZŠ Ořechov...

ŠVP – střípky z dnů

ŠVP – střípky z dnů

Den pátý - PÁTEK 🙂  Dnes už žádná rozcvička... Jde se balit!  Fáze č. 1 - ven z postelí 🙂  Fáze č. 2 - kufry ven 🙂 My vám ty medaile přivezeme!!! A co ještě podnikneme do oběda?   ...